headerkushe1WinkelwagenZoeken

Over ons

Stichting Kushe Foundation is opgericht in 2010 met als doel het werven van geld voor de realisatie van een nieuw onderkomen voor 'City of Rest' in Sierra Leone. In 'City of Rest' worden getraumatiseerde kindsoldaten als ook volwassenen vanuit de burgeroorlog opgevangen worden. Daarnaast verblijven er mensen die psycho-sociale problemen hebben. Begin 2014 is hiervoor een nieuwe opvang gerealiseerd. St. Kushe Foundation werkte daarvoor samen met st. Stecha, Mission Direct en Foundation Friends of City of Rest om al het benodigde geld daarvoor binnen te krijgen. Een woord van dank aan Hanneke Schoppers, Liza van Wessen en Frits den Burger, die hier enorm veel werk voor hebben verricht.

In 2014 is er een overdracht geweest van de stichting aan een nieuw bestuur. Zij zetten nu het werk van st. Kushe Foundation voort met nieuwe doelstellingen. Zij werken hierin nauw samen met Heleen Yoder - van den Brink, Child Mental Health Specialist, en werkzaam met haar man Jonathan in Sierra Leone. Heleen is één van onze contactpersonen en zij draagt de projecten voor aan ons als bestuur. Wij maken de giften over aan de diverse projecten en van de ontvangers ontvangen wij een verantwoording. 
Als bestuurders ontvangen wij geen enkele financiële beloning. Stichting Kushe Foundation is een stichting zonder winstoogmerk. De verkochte producten hebben als doel om fondsen te genereren voor haar projecten.

Gegevens Stichting Kushe Foundation
E-mail: help@kushe.nl
KvK nr: 09220335, SBI-code: 88999
RSIN nr: 822307406
ANBI nr: per 1 januari 2014
Bankrekening: NL85 RABO 0198 2796 20

Beleidsplan
Ons beleidsplan is om het komend jaar kleine en concreet haalbare projecten te ondersteunen. Klik hier om meer over ons beleidsplan te lezen.

Jaarverslagen
Klik hier voor de pagina Verslag met daarin de jaarverslagen.

©2019 kushe webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop