headerkushe1WinkelwagenZoeken

Voedsel project

Voedsel project
€ 10.00
Voorraad: onbeperkt
Aantal
In 2014 begon de ebola uitbraak in West-Afrika, ook in Sierra Leone. Bij ruim 13.000 mensen is het virus voorgekomen; ruim 3951 van hen zijn inmiddels overleden. Gelukkig is sinds november 2015 Sierra Leone ebola vrij! *
Helaas is de impact van de ebola uitbraak nog voelbaar in Sierra Leone. De voedselprijzen zijn nog steeds onveranderd hoog  en het is voor veel mensen nóg moeilijker geworden om hun gezinnen van voedsel te voorzien. Het lukt nu veel gezinnen niet meer om dagelijks een gezonde maaltijd te bereiden.

Mw Georgiana Kargbo van de Jewel Models Academy school is een voedsel programma op haar school gestart om hierin veel arme gezinnen te ietwat te ontlasten. 2 keer per maand krijgen alle kinderen op haar school een warme en gezonde maaltijd. Voor deze school is dit een hele investering waarbij uw hulp hard nodig is.

In december 2017 hebben wij als bestuur deze school bezocht. We waren onder de indruk van het uitstekende onderwijs wat daar gegeven werd. In tegenstelling tot sommige andere scholen is mw. Georgiana Kargbo een bestuurder die zeer goed leiding geeft aan haar team. We hebben de hele school bekeken en de leerlingen en leraren ontmoet.

Voor € 10 geeft u 5 kinderen 2 keer per maand een gezonde maaltijd. 

Wilt u meer dan € 10,- geven, klik dan op Aantal en vermeerder uw gift door meer aantallen in te vullen. U doneert uw gift via een webwinkel systeem.
* bron: WHO
 
Terug naar overzicht

©2019 kushe webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop