headerkushe1WinkelwagenZoeken

Yainkein project

Yainkein project
€ 10.00
Voorraad: onbeperkt
Aantal
Yainkein is iemand die een beter leven voor haar kinderen wil. Ze staat alleen in de zorg voor haar 4 kinderen, 2 meisjes en 2 jongens. Via een schoolsponsorplan kunnen haar kinderen naar school gaan, daar heeft ze gelukkig geen kosten aan. Maar de oudste jongen kan nu naar de universiteit en daar wil Yainkein haar zoon naar toe sturen. Voor de universiteit is er helaas geen sponsorplan of studiebeurs beschikbaar.
Het lukt Yainkein nog niet volledig in haar eigen onderhoud te voorzien. Om dat te realiseren wilde ze een opleiding als cateraar starten. Inmiddels is daar een gift voor gekomen en heeft ze de opleiding al afgerond. Kijk om Verslag om bedankkaart daarvoor te zien.
Ze is nu begonnen met haar bedrijfje als cateraar, maar door de vele concurrentie vallen de inkomsten tegen. Ze gaat dagelijks de straat op om haar zelf bereidde voedsel te verkopen, zo vertelde ze ons in december 2017 toen we haar ontmoetten.
"Yainkein is iemand die goed weet wat ze wil en visie heeft om zich uit haar armoede te worstelen", schrijft onze contactpersoon. Wilt U Yainkein helpen? U zou haar met uw gift voor haar bedrijfje erg gelukkig maken!

Wilt u meer dan € 10,- geven, klik dan op Aantal en vermeerder uw gift door meer aantallen in te vullen. U doneert uw gift via een webwinkel systeem.
Op de foto staat ook het buurmeisje erbij (helemaal links).
Terug naar overzicht

©2019 kushe webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop